Gratis verzending vanaf €100. Binnen Utrecht stad al vanaf €25.

Over ons


Wijnkoperij Prins-Zuidema heeft als doel fantastische kwaliteitswijnen van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Europa, rechtstreeks van de boer bij jou thuis te krijgen!

Wij zijn Robbert en Chris en wij werken bij onze wijnkoperij volgens een heel simpel principe.

1. We reizen door Europa en proeven daar ter plekke wijnen bij verschillende onafhankelijke wijnboeren. Wij kiezen voor kleine onafhankelijke wijnboeren, omdat zij vaak betrokken zijn bij het gehele proces van de wijn. Van de groene onrijpe druif tot aan de rijpe druif en van de vinificatie tot de uiteindelijke wijn in de fles en de verkoop aan ons. 

2. We kijken naar welke soort wijn er vraag is en stemmen deze af op ons bestaande assortiment. 

3. We maken notities tijdens het proeven en bespreken samen wat we lekker vinden. Ook kijken we naar exclusiviteit, want we vinden het leuk om jou een wijn aan te bieden die je nergens anders in Nederland kunt vinden! 

4. We maken vervolgens thuis de balans op en nemen een besluit over de wijnen die we gaan importeren. Uiteraard volgen wij de seizoenen, zodat je in het voorjaar kunt rekenen op een knisperend frisse rosé en met de kerstdagen op een mooie kruidige rode krachtpatser.

5. Zodra wij de wijnen in huis hebben, stellen wij deze online voor jou beschikbaar! 

Zo zorgen wij er in 5 stappen voor dat jij altijd iets leuks op tafel (of in je kelder!) hebt staan!